Dimarts, 28/10/14, 19:00: "Sant Feliu reviu pas a pas". Acte públic a la Salut i Can Calders (2/7)


Segona de les set converses als barris d'aquest inici de curs. La primera va tenir lloc dimarts passat a la nostra seu. Vam parlar amb una dotzena de persones bàsicament sobre dues qüestions: el comerç a la nostra ciutat i, en concret, el futur del Mercat municipal, i les perspectives per a les properes eleccions municipals tenint en compte tots els factors que hi concorreran (des de la meva imputació fins a l'aparició de Podemos, passant pel 9-N i la possible candidatura veïnal).

Avui serà també una conversa oberta, en què presentarem les nostres propostes per als dos barris, i debatrem amb les persones que hi assisteixin sobre el que cal incorporar, revisar o tenir en compte a l'hora de fer una candidatura i un programa que respongui a les necessitats i les expectatives de tots els barris de la nostra ciutat.

Comentaris

Vam ser gairebé trenta persones. Vam parlar del 9-N, del soterrament, de la plaça de la Salut, de la necessitat d'equipaments per a la gent gran, de les obres necessàries als dos barris, etc. Dues hores de conversa distesa, sense cap condicionant, que fem a cada inici de curs des de fa sis anys, i que ens ajuden a definir com millorar el dia a dia de la nostra ciutadania amb la conversa sense intermediaris amb la nostra ciutadania. De la qual formem part i a la qual, simplement, representem.