Resum del ple de juny de 2013.

Foto del Fet a Sant Feliu.
Va ser un ple amb molta presència de veïns, convocats per dos temes que jo considero molt diferents. D'una banda, una moció sobre la congelació de l'IBI en què està molt implicada l'AVV Roses de Llobregat, de l'altra, una moció de suport a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) en què està molt implicada l'AVV Falguera, i que es recull en la foto. A més a més, es van debatre dues mocions més: una, de defensa de la integritat territorial i el reconeixement jurídic de la comarca de què som capital i l'altra, de suport als drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals i transexuals en la commemoració del Dia de l'Orgull, el 28 de Juny. Les mocions de l'IBI, la PAH i de suport al moviment LGBT es van aprovar per unanimitat. La moció relativa al Baix Llobregat va tenir l'abstenció del PP.

La resta de punts es van aprovar tots per unanimitat. La major part feien referència a diferents convenis i subvencions amb les entitats de la nostra ciutat.

Podeu llegir el resum que fem des d'ICV-EUiA-ISF aquí (3 fulls). L'acta oficial del ple (54 pàgines) la podeu llegir aquí.


Comentaris