Propera millora de la intersecció dels carrers Marquès de Monistrol, Girona i Verge del Pilar.


Anualment, faig un recorregut pels diversos barris de Sant Feliu amb alguns membres de la seva associació de veïns, els responsables polític i tècnic dels serveis de manteniment, el regidor o regidora de barri i jo mateix. A l'abril, vam fer un recorregut pel barri de Roses-Castellbell, en què vam valorar l'estat de diversos punts del barri.

Dimarts passat, vam tenir, al Centre Cívic Roses, la reunió de retorn d'aquella visita, amb la regidora de barri, Mireia Aldana i jo. Vam explicar les actuacions d'estiu al barri i vam plantejar una proposta inicial de millora de la intersecció dels carrers Monistrol, Girona i Verge del Pilar. Un punt força complicat per l'absència de zona de càrrega i descàrrega en l'entorn, que és clarament necessària. Hi cal també una ordenació clara de l'aparcament i de les circulacions de persones i vehicles. En el plànols superior hi ha l'estat actual d'aquest indret, i en el plànol inferior la proposta present

Aquesta proposta inicial s'ha de valorar a fons en una nova reunió que tindrem els serveis tècnics municipals i l'Associació de veïns durant la setmana que ve, i que haurà de concretar de manera definitiva les actuacions en obra i senyalització que es duran a terme al llarg del mes d'agost. Obres que es duran a terme en el pla de manteniment i millora de l'espai públic que explicaré amb detall en un altre escrit, i que és la segona edició del pla de millora de l'espai públic que va tenir lloc a l'estiu de l'any 2012.

Comentaris