Resum del ple de gener de 2013.


Al primer ple de l'any vam debatre diversos punts importants. En primer lloc, una moció a proposta de l'Associació de Veïns la Salut sobre ajudes socials a l'IBI, aprovada per unanimitat. En segon lloc, també aprovat per unanimitat, l'acord per fer públics els béns i les activitats privades dels membres del consistori. En tercer lloc, aprovat amb el vot a favor del govern i el vot contrari de l'oposició, una moció de suport a la Declaració sobre el dret a decidir aprovada anteriorment pel Parlament de Catalunya.

El punt més llarg del ple, amb una gran importància per a l'estat dels nostres parcs, carrers i places, del nostre espai públic, van ser els nous plecs de clàusules que regiran, per als propers anys, els serveis de jardineria, recollida d'escombraries i neteja viària. Tres concessions que determinen la percepció d'estat de la ciutat i que tenen un cost conjunt de cinc milions d'euros a l'any.

Altres punts tractats al ple van ser la cessió d'un local situat al carrer Frederica Montseny a l'Agència de Salut Pública de Catalunya, l'aprovació dels convenis amb la Generalitat per al sosteniment de les escoles bressol municipals i de l'Escola Municipal de Música i la modificació de les bases reguladores per a les subvencions d'enguany.

Us podeu descarregar aquí el resum del ple (5 pàgines) i també us podeu descarregar aquí la seva acta oficial i completa (57 pàgines).

Comentaris