Converses amb ICV-EUiA-ISF: dimarts, a Can Calders.

Ahir, vam fer la primera de les quatre trobades de barris al Mas Lluí. Avui anem a l'oficina de Fem Barri a la plaça de les Roses, i ens adrecem als veïns i veïnes de Can Calders, la Salut, Can Maginàs i les Grases. Sé que és una mica forçat, ja que sempre hem fet actes a Can Calders i a la Salut, però la meva agenda ha condicionat la configuració d'aquesta trobada.

Ahir, al Mas Lluí, no hi havia gairebé ningú de Roses: un altre condicionant de la meva agenda. Hauria hagut de disposar de sis tardes sense compromisos entre el 20 d'octubre i el 20 de novembre... i només en disposo de quatre. L'any que ve, sense eleccions a la vista, tornarem al format de sis actes de barris a l'inici de curs.

Ahir, al Mas Lluí, érem poc més de vint persones. El debat va girar entorn de temes locals, més que de les properes eleccions. Vam parlar de la necessitat de més autobusos al barri (especialment als diumenges), dels preus del complex de piscines, dels usos del nou centre cívic i de la necessitat d'actuacions de manteniment. Avui, ja ho veurem.

M'agraden aquests moments de trobada i conversa amb els veïns i veïnes que vulguin enraonar amb els seus representants. Hi dono molt de valor i els vull mantenir sempre. És la cinquena edició de les converses, i crec que la seva continuïtat i distribució a tot Sant Feliu és un element "marca de la casa" i una garantia de proximitat i de fiabilitat a tots, absolutament tots, els barris i la gent de la nostra ciutat. Deu ser la convicció "Sant Feliu, un sol poble" que hem vingut mantenint des de la clandestinitat?

Comentaris

Anònim ha dit…
Felicitats per la iniciativa, alcalde!