Males decisions de l'equip de govern sobre soterrament i piscina: resum del ple de març de 2011.


El dimarts 29 de març hi va haver el penúltim ple abans de les eleccions del 22 de maig. Va ser un ple amb un protagonisme inesperat i negatiu de l'alcaldessa, i amb una decisió incomprensible de PSC i CiU, amb la complicitat habitual del PP.

El paper autoritari que va assumir l'alcaldessa ja el vaig explicar en aquest escrit en relació al debat sobre les nostres propostes per afavorir l'equilibri econòmic del complex municipal de piscines.

La decisió incomprensible dels 13 regidors i regidores de PSC, CiU i PP fa referència al soterrament: van decidir no demanar a Generalitat i Estat el millor escenari possible de finançament i calendari, en el marc de les inversions de l'Estat a Catalunya. Ho expliquem amb detall en el resum del ple de març.

El ple també va tenir moments entranyables: la lectura d'un poema d'Agustín García Calvo per part del regidor socialista Ferran Alberdi, representant a tot el ple en la condemna de la violència masclista va ser realment emocionant. I moments "curiosos", com ara el debat de la moció sobre l'homenatge a la República o sobre la necessitat de trobar alternatives sostenibles a l'energia nuclear.

Després dels debats més de fons, es van prendre acords relatius a àmbits diversos de la nostra ciutat:
- temes econòmics: amortització parcial d’un préstec, modificacions de partides del pressupost municipal, ....

- dos punts relatius a l’aparcament en construcció a Anselm Clavé i al que ja està en funcionament a Can Bertrand,
- convenis i subvencions a diferents entitats de Sant Feliu,
- conveni amb el Consell Comarcal en relació al transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Finalment, en l'apartat de precs, vam demanar, entre d'altres coses, la celebració d'un gran debat públic entre tots els candidats i les candidats a l'alcaldia, en una sala de gran capacitat i en horari de vespre per afavorir la màxima assistència.
 
Com sempre, podeu llegir el resum al web d'Iniciativa o bé descarregar-vos-el aquí.

Comentaris