Una excel·lent Tramuntana va bufar dijous passat a Can Bertrand...






SANTFE.NEWS.- El proppassat 24 de març de 2010, una ventada extraordinària va passar per la Plaça Catalunya de Sant Feliu de Llobregat arrossegant béns i persones cap a una de les antigues naus tèxtils de Can Bertrand, a la mateixa població. La ventada, una Tramuntana sorprenent, no va causar danys materials.

Ben al contrari, completant un vent suau que acaricia la ciutat des de fa trenta-sis anys, els efectes de la ventada del dia 24 han estat clarament positius. Segons els afectats per la Tramuntana, aquest fenomen, provocat per professionals extraordinaris i per famílies totalment entregades, ha comportat beneficis evidents en els nois i noies que,"tocats per la Tramuntana", han pogut gaudir de la intensa activitat d'aquest fenomen atmosfèric.

Des de la redacció d'aquest diari, volem felicitar a docents, famílies i alumnes, i també a tota la ciutat de Sant Feliu. Així mateix, volem fer arribar a les institucions el reconeixement per haver sabut recollir, canalitzar i fructificar aquesta extraordinària tramuntanada.

Enhorabona, Sant Feliu!

Comentaris

assumpció ha dit…
La inauguració de l'escola esser molt emocionant, per a nosaltres va esser com despertar d'un somni, i veure que és realitat. Va venir moltissima gent. Molta gent que ens estima i que en un moment ho altre, d'una forma o d'un altre, ha format part d'aquest proyecte del qual són únics protagonistes tots aquests nens i nenes que formen i han format l'escola.
GRÀCIES PER COMPARTIR AMB NOSALTRES AQUEST MOMENT!!!
Anònim ha dit…
Estem molt contents de estar a l'escola nova. tenim molta llum, sol i uns grans espais.
Nosaltres també volem donar les gràcies a tota la gent que ens va acompanyar el dia de la inaguració.
Alfonso- Alba-Cristofer
Alumnes de Xaloc i Ponent de l'escola Tramuntana.
Alfonso, Alba i Cristofer, i tots els vostres companys i companyes: teniu al costat vostre un professorat i unes famílies excel·lents.
Es a ells i a vosaltres a qui cal donar les gràcies, a qui cal fer costat.
Una abraçada molt forta.