El valor d'una signatura.

Cap a meitat d'agost vaig rebre un correu d'Amnistia Internacional en què s'informava de la suspensió de lapidacions a dones a l'Iran. Una bona notícia a la qual, sens dubte, milers de persones hem col·laborat amb el gest simple d'una signatura.

L'ús d'Internet per part d'organitzacions solidàries de solvència tan contrastada com Amnistia permet a ciutadanes i ciutadans d'arreu exercir una pressió universal sobre diversos governs que, amb una certa freqüència, arriba a bon port, com en aquest cas d'Iran.

És el que es reflecteix de forma molt encertada en aquest video. Mireu-lo i, quan compartiu l'objectiu de la campanya que se us proposi, no dubteu a perdre alguns segons per donar tota la força i tot el seu valor a la vostra signatura.

Comentaris

Anònim ha dit…
Jordi, tu mucho apoyar las firmas de Irak, pero te pasas por el forro las de Sant Feliu contra la sanson y el trambaix. ¿Eso es coherencia?
Primero, se trata de Irán (capital Teherán) y no de Irak (capital Bagdad).
En segundo lugar, ¿de verdad de la buena te crees que son dos cuestiones comparables?
Como es un tema que creo que vale la pena aclarar, a ver si este fin de semana puedo comentar este tema con un nuevo escrito en mi blog.