16/09: amb motiu de l'11 de Setembre, acte públic sobre l'Estatut i el finançament.

Aquest dimarts, 16 de setembre, primer dels actes públics de debat sobre la situació política que organitzem conjuntament la Fundació Nous Horitzons i Iniciativa per Catalunya Verds. Un acte d'inici de curs que, com és habitual, gira entorn de la situació actual a Catalunya i els reptes més immediats i importants que té plantejats.

Hi intervindran dues persones claus en el debat sobre el finançament i el desplegament de l'Estatut. D'una banda, el nostre company Jaume Bosch, vicepresident d'Iniciativa i portaveu d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya. I de l'altra, Maite Vilalta, doctora en Ciències Econòmiques i experta en hisendes públiques, que forma part de l'equip d'experts que assessoren el Govern en el procés de negociació del nou finançament.
Per acabar-ho d'adobar, les inacceptables declaracions del Govern de Madrid sobre la necessitat de retallar el finançament municipal.
Sens dubte, un tema fonamental i una convocatòria molt oportuna. Una convocatòria, com sempre, organitzada des del nostre espai polític però clarament obert a tota la ciutadania. No hi falteu!


Comentaris