1000 socis x 1 somni

Cada quatre anys, moltes persones tenen l'oportunitat de veure molts homes i dones d'arreu que competeixen per ser millors que altres rivals i sentir, amb calma, la intensa satisfacció del triomf o, també amb calma, l'inevitable regust de la derrota.

Però ara no em refereixo als Jocs Olímpics. Em refereixo als Jocs Paralímpics, molt menors en audiència i seguiment, però d'una rellevància esportiva i humana que considero molt superior. És difícil no sentir emocions intenses veient fins on pot arribar la força humana quan s'enfronta cara a cara a l'adversitat.

Per fer possible aquesta actitud positiva i de força davant la vida cal, com sempre, alguna organització i força recursos. I no només cada quatre anys, sinó dia a dia. Per sort, a Sant Feliu tenim una organització arrelada a la ciutat i que duu el nostre nom arreu d'Espanya: la Unió Esportiva Sant Feliu (UNES).

UNES està impulsant una campanya de captació de socis i de recursos, amb el nom "1.000 socis x 1 somni".

Us convido, lectores i lectors del bloc, a conèixer l'UNES, a donar-hi suport econòmic i a acompanyar-los, amb la vostra presència al Palau d'Esports, en la seva profitosa trajectòria en l'esport,

Comentaris