Fita 2/3 de juny d'ICV-EUiA: Llei de barris.

El 13 de juny hem presentat a l'Ajuntament aquesta instància:

Donat que el 6 de juny de 2006, el Govern de la Generalitat va incloure els barris de la Salut i de Can Calders en el desenvolupament de la Llei 2/2004, de millora de barris.

Donat que els treballs de la Llei de Barris tenen una previsió de 4 anys de durada, dels quals ja n’han transcorregut la meitat.


Demanem:

1. Un informe complet de l’estat dels treballs vinculats al desenvolupament de la Llei (en l’àmbit urbanístic, en l’àmbit social, en l’àmbit d’habitatge,...), si és possible abans del ple ordinari del mes de juny.

2. Una setmana després de la presentació de l’informe demanem una reunió de treball de tot el Grup Municipal d’ICV-EUiA amb el regidor d’Urbanisme i amb els responsables de l’Oficina d’Intervenció Integral per valorar el decurs dels treballs ja efectuats i conèixer les previsions de treball dels dos propers anys.


Esperem una resposta ràpida i completa, com també un pla de treball que permeti el gran salt cap endavant per a la Salut i Can Calders que aquesta Llei impulsada pel Govern catalanista i d'esquerres de la Generalitat ha fet possible.

Comentaris