Un vot més a cada taula electoral

Escalfant motors, treballant amb bones perspectives, preveient bons resultats, amb ànims per convèncer cada cop més gent amb les nostres propostes...
Aquesta setmana passada hem tingut dues dates importants. Dimecres al vespre, vam aprovar l'esborrany de programa electoral de Sant Feliu, que ara debatrem en més de quinze trobades sectorials i territorials en els dos propers mesos. Dissabte fins a les set del vespre, vam aprovar a Tarragona el programa marc de la coalició ICV-EUiA-EPM. Esperàvem uns 500 assistents i vam ser més de 700 persones. Tot un èxit i, especialment, claredat en les propostes per als ajuntaments en termes d'inclusió social, sostenibilitat, democràcia local i vida quotidiana.
Tot a punt per acostar-nos al 15% de l'electoral català en les municipals. I, a Sant Feliu, per tenir els mateixos vots que fa quatre any i només un vot més, només un de més, a cadascuna de les trenta-una taules electorals. Això és el que ens va faltar per tenir el vuitè regidor i poder haver evitat aquest anacrònic govern local nostre que, de ben segur, donarà lloc aviat, com a la Generalitat, a un ajuntament inequívocament d'esquerres.

Comentaris