02/02/18: inauguració de l'ampliació del Parc Europa.





Avui a la tarda, a la sortida de l'escola, la Mitja i la Mitjoneta han portat als nens i nenes de l'Escola Martí i Pol i a les seves famílies cap a la zona que podeu veure a les fotografies. Els esperaven el Voluntariat de Sant Feliu amb una xocolatada ben calentoneta i Kaligrafix per fer un mural commemoratiu de la inauguració.També representants de l'empresa constructora. Molta gent, en un dia que ha començat tapat i ha acabat radiant. Uns breus parlaments de l'actual alcaldessa accidental, Lídia Muñoz, de la regidora socialista Lourdes Borrell, de dos representants de l'Associació de Veïns (l'actual president, Vicente García, i una gran activista en defensa de les zones verdes, Encarna García), de l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà i, per acabar, també unes breus paraules meves. Després, cap a l'espai jove i de lleure que vam obrir parcialment al juny i que ara ja s'ha acabat.

Una tarda alegre i festiva, però en què ha estat molt present que ara hi ha un parc on, no fa ni deu anys, altres volien fer pisos. Una tarda en què s'ha fet definitivament realitat aquesta pancarta, penjada a finals d'octubre de 2009:


El meu agraïment a tots els veïns i veïnes del barri que, amb la seva mobilització constant i raonada, ho han fet definitivament possible!!!

Comentaris