Una Festa de Tardor per a tothom, com ha de ser!

Aquesta és la meva presentació al programa de Festes d'enguany. Unes festes en què no podré participar gaire, a causa de l'accident que vaig patir ara fa justament un mes. Desitjo unes magnífiques Festes de Tardor a tothom, i agraeixo novament, repetidament, merescudament, a totes les colles, entitats, clubs, associacions i demés col·lectius que fan possible aquest immens protagonisme ciutadà a les nostres festes. Tenim una sort que molts desconeixen, però que molts altres sabem valorar.... i molt!!!!

Fraternitat, germanor, companyia, solidaritat són valors que vol transmetre el cartell de la Festa de Tardor d’enguany. Una mà oberta amb uns titelles a cada dit, que ja anuncien una de les novetats: l’inici d’una col·lecció de titelles en paper amb el nostre imaginari festiu, que començarà amb la colla dels Gegants de la Ciutat, i que estic segur que farà les delícies de la canalla.

Teniu a les vostres mans un programa ple d’activitats per a totes les edats, per gaudir en família o amics, amb presència arreu de la ciutat, sense deixar cap barri per visitar; amb la vocació de ser veritablement una festa per a tothom i de tothom. Aquest programa és possible gràcies a la tasca de les entitats i colles, que són, en definitiva, el valuós teixit associatiu que tenim i l’ànima i l’essència de la nostra festa.

Enguany, un nom propi destaca de manera especial, el de Joan González. Un incombustible trabucaire que porta la pólvora a les venes i que vaarribar de Laujar de Andarax -la nostra ciutat germana d’Andalusia- i va trobar en els trabucaires i en l’Hermandad de la Virgen de la Salud, una manera de contribuir a fer de la nostra ciutat, un lloc millor. És per tot això i molt més, que serà un privilegi atorgar-li el merescut Mocador d’Honor de la ciutat.

Convido tothom a fer-se seva la màxima d’aquest any. És la vostra festa, la de tothom, gaudiu-la amb intensitat i espremeu cada moment i cada activitat. I tingueu en compte algunes novetats com el nou final del correfoc que volem que arreli com una nova tradició santfeliuenca: el piromusical. Un piromusical que tindrà lloc a la plaça de l’Estació i del que tan sols us puc avançar, perquè no us el perdeu, que inclourà una actuació musical sorpresa, i de les bones!

Són dies per fer ciutat, per implicar-nos en la vida de Sant Feliu, per sentir molt d’orgull de pertànyer a una ciutat que respira compromís, tradició, festa i alegria. Mocador al coll, barret al cap i domàs al balcó i a cridar ben fort: Visca la Festa de Tardor! Visca Sant Feliu!

Comentaris