12+1 Art urbà a Sant Feliu!



No ha deixat indiferent a ningú, i tothom ho ha trobat una magnífica idea. Embelleix aquest punt concret de Sant Feliu, a l'entrada o sortida del túnel que passa sota la via al carrer Montserrat. Però no només ens embelleix un punt entre tants de la ciutat. És, en la meva opinió, una aposta clara per la creació i per la difusió artística, una oportunitat perquè artistes urbans, cadascú amb la seva tècnica i estil, es doni a conèixer i ens doni a conèixer. Però és també més coses: una mostra clara que un racó fins feia poc insuls es pot omplir de vida, una alenada d'art i bellesa mentre anem i venim atrafegats cadascú en les seves coses, una invitació a la vida que es renova cada trenta dies, una proposta artística que ens pot arrencar comentaris de sorpresa o de desgrat, però que ens convida sempre a mirar i analitzar, grandíssima funció eterna i imprescindible de l'art.

Enhorabona i GRÀCIES! a les dotze persones que ens han regalat el seu art durant el curs 2015-16 i a les que ens el regalaran el curs 16-17. Gràcies també a tothom que fa possible la mostra d'art jove TransArt, des de les regidories de Cultura i de Joventut i la complicitat que han fet possible amb els i les joves artistes locals! Gràcies finalment, com sempre, a Kaligràfics, els més importants impulsors de l'art urbà a Sant Feliu!!!

En aquest video, hi ha un recopilatori, però us recomano que us deixeu sorprendre pels dotze rounds d'aquest meravellós "combat" durant el curs 2015-16, extrets del web col·lectiu www.contornourbano.com
Llarga vida a l'art urbà a Sant Feliu!!!

Comentaris