Fet a Sant Feliu (1/2): Feu-vos-en socis, feu-vos-en sòcies!!!

Accés directe a la portada d'avui del Fet a Sant Feliu.

FET A SANT FELIU és un projecte ciutadà i periodístic que desembre passat va fer cinc anys de vida. És un projecte periodístic: per a mi, és la millor manera d'estar al dia del que passa a la nostra ciutat. Però també és un projecte ciutadà: neix d'una cooperativa amb l'únic objectiu de fer ciutat a través de la informació.

Fet a Sant Feliu no permet només fer ciutat a través de la informació, sinó que ho permet de moltes més maneres, entre les quals vull destacar:

  • les seves impagables galeries de fotos, sempre gràcies a en Marc Rius. Segurament la més àmplia documentació gràfica del que passa a Sant Feliu des de 2010.
  • la seva secció de blogs d'opinió, obert a ciutadans i ciutadanes (no només de partits polítics) que vulguin manifestar periòdicament el seu punt de vista, amb l'únic requisit de ser socis o sòcies.
  • les seves entrevistes, de periodicitat aproximadament mensual, que van començar pel periodista local Joan Salvat i l'estimada Joana Raspall, i per on hi han passat ja gairebé noranta santfeliuencs i santfeliuenques de tots els àmbits.
  • les seves enquestes, ja més de setanta, sobre tots els temes imaginables de Sant Feliu.
  • i el seu resum anual, L'ANUARI, al qual no és possible fer un enllaç perquè és l'únic producte que Fet a Sant Feliu fa en paper, i que podeu trobar a les llibreries de Sant Feliu (Osó i Bruc) i a l'Ateneu,
I tot això gràcies als socis i sòcies!!! Com en tota cooperativa, quantes més persones en formen part, més productes poden oferir per fer créixer aquest binomi màgic d'informació i ciutat. I tot per només 40 euros a l'any i omplint una petita fitxa a la qual pots accedir aquí.


I què dir de l'Anuari? A finals de desembre en va aparèixer la segona edició, la de 2015. L´índex ja és enormement suggerent:

  • un repàs mes a mes de les notícies més importants de Sant Feliu, amb un molt bon recull fotogràfic de cada mes.
  • dotze reportatges d'una pàgina sobre els dotze moments que la gent del Fet a Sant Feliu considera més rellevants del 2015 a Sant Feliu
  • dos especials eleccions: les municipals del 24 de maig i les catalanes del 27 de setembre.
  • cinc articles de fons sobre les perspectives immediates de futur a la nostra ciutat,
  • un conjunt valuosíssim de dades de la nostra ciutat, de dibuixos sobre els seus racons.
En resum i en síntesi: no us en podeu perdre la informació, Sant Feliu no es pot perdre aquest mitjà. Per tot això, feu-vos-en socis, feu-vos-en sòcies!!!

Comentaris