20/02/16, 18:00. presentació de la nostra proposta de Llei d'Emergència Social a les Tovalloles.


Comentaris

Jordi Casanovas ha dit…
El mirar d' aquest senyor Monedero en recorda al de l'Albert Pla, el millor músic (pop?), al meu parer, que corre per els nostres teatres.

Dit això vull fer-vos pensar tot dient que n' estic fart dels politics que ho volen canviar tot cobrant de 3.500 en amunt per 14 pagues.

Les CUP ens han marcat el camí a seguir. I molt a prop de SF, a Molins. Allí els regidors de les CUP tan sols cobren dues vegades el sou mínim, o potser son tres, però crec que son dues. O sia 1.300 al més.

Aixó no és la "xocolata del lloro". En "patir" Espanya encara us vull fer esment d'algunes dades tretes de EL PAIS o LA VAGUARDIA:

EEUU: 680 cotxes oficials. ESPANYA: 22.500 ( a Google hi surt la dada!)

RITA BARBERA cobrarà aquest mes 7.000 euros. Un aturat d'aquells que ja no perceven l' atur: 426 euros.


Son tan sols dos exemples. No pot ser que un regidor de SF al desembre o al juliol cobri 7.000 eurillos i un aturat 426. Alguna cosa fem malament.

Els de PODEMOS deient en el seu programa que qualsevol ciutadá tan sols s'hi podia estar a la politica 10 anys. En Pablo Iglesias no en fa la cara d' estar-hi 10 anys ( ha estat eurodiputat ja) A SF hem vist a la gent d' ICV molts anys al poder i cobrant del erari public. I no tan sols els d' ICV.

Ara no entenc els que els volguin afegir als de PODEMOS. Estan d'acord amb aixó dels 10 anys?.

Les CUP eixemple a seguir en algunes coses. El Daniel Fernàndez ens agradava a molts, deixà el càrrec doncs els seus 4 anys finiren.