2 de febrer: comencen les obres de la rotonda d'entrada a Sant Feliu venint des de Molins.



Dimarts que ve comencen unes obres que canviaran totalment l'entrada a Sant Feliu venint des de Molins de Rei: una nova rotonda a la cruïlla de Laureà Miró amb la carretera de la Sànson. Unes obres que han de durar quatre mesos i que acabaran poc abans de les obres que simultàniament tenen lloc a l'antic centre comercial Caprabo, que té previst obrir abans de Sant Joan d'enguany.

Espero que s'entenguin els dos plànols que he adjuntat. A baix, el que tenim avui. A dalt, el que tindrem al maig. En resum, hi haurà una rotonda de mides i funcionament similar a la rotonda que hi ha a l'altra entrada de Sant Feliu, venint de Sant Just. 

Com la del Trambaix, aquesta rotonda funcionarà amb semàfors. D'aquesta manera, l'accés al nou centre comercial serà directe i segur, molt més fàcil que l'accés que hi ha, per exemple, per anar al Lidl venint de Molins. Cal destacar que aquesta obra neix de les converses i el conveni signat entre l'empresa Caboel (propietària de l'antic Caprabo i promotora de la reforma de l'edifici) i l'Ajuntament, i que està finançada íntegrament per Caboel, sense cap cost per als contribuents de Sant Feliu. Un exemple molt clar que un ajuntament d'esquerres pot i vol gestionar des de l'acord amb una empresa privada perquè surtin guanyant alhora el seu legítim interès privat amb l'interès general del conjunt de la nostra ciutat.

L'obra implica també la reorganització i millora de tota la cruïlla: canvi de tot el paviment, reorganització de passos de vianants, parades d'autobusos, senyalització i enllumenat. És evident que l'entrada a Sant Feliu canviarà totalment i ben aviat. Amb una nova rotonda i un nou centre comercial, la reactivació econòmica d'aquest sector de la carretera tindrà una gran empenta, per a la qual l'Ajuntament col·laborarà decididament amb les empreses que s'interessin per ubicar-se a la zona i, per extensió, a tot el polígon El Pla i a tota la ciutat. Vull donar les gràcies a totes les persones que ho han fet possible. especialment als directius de Caboel i als serveis tècnics municipals, tant de Promoció Econòmica com d'Urbanisme, i a les seves respectives regidores, Maria Cinta Daudé i Lídia Muñoz. Un treball que ha durat anys i en condicions difícils, però que ha arribat a molt bon port, com tots els santfeliuencs i totes les santfeliuenques podrem comprovar molt, molt aviat!


Comentaris

Anònim ha dit…
De quin operador serà el supermercat? Serà un Eroski o un Caprabo?