02/12/2015, presentació d'En Comú Podem a les 19:00 a les Tovalloles. L'opció unitària de què forma part Iniciativa!!!


Deixeu-me que us presenti els companys i companyes que hi participen:

  • Josep Vendrell, secretari general d'ICV, el nostre candidat sorgit d'un procés intern de primàries. Gran parlamentari i un excel·lent organitzador, coneix bé Sant Feliu i el Baix Llobregat, i defensarà com fins ara ho ha fet el Coscu els drets de la classe treballadora al Congrés dels Diputats, En Josep és, a més, amb en Joan i la Dolors i molts altres tovaritxs d'ICV un dels grans impulsors dels processos de confluència i d'unitat de l'esquerra de què vaig parlar en aquest escrit.
  • Lucía Martín, membre de Barcelona en Comú, fundadora i activista de la PAH i estreta col·laboradora de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.
  • Raimundo Viejo, dirigent a Catalunya de Podemos. Va ser regidor d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona, càrrec que va deixar per presentar-se com a candidat al Congrés dels Diputats. Professor universitari i un dels teòrics del moviment del 15-M.
  • Andrés Romero, dirigent d'Equo a Catalunya, veí de la comarca i també molt bon coneixedor de Sant Feliu.
  • Lola Castro, militant d'EUiA, veïna d'Esplugues, responsable de l'Àrea de Salut d'EUiA i una de les lluitadores més destacades en defensa de la sanitat pública al nostre país.
  • a més, Isabel Bravo, veïna de Sant Feliu i activista del Procés Constituent, presentarà l'acte conjuntament amb mi mateix.

Un luxe de cartell per a un luxe de candidatura. Clar que m'hauria agradat que aquesta unitat que veiem a Catalunya s'hagués donat a tot l'Estat (i sé que l'Alberto Garzón ha fet tot el possible per fer-ho possible, valgui la redundància), però que demà a Sant Feliu tinguem una mostra tan clara i tan potent d'una opció unitària de l'esquerra és un orgull impagable i un motiu de confiança en el futur, especialment si sabem consolidar-la!

Una opció que, a més, i tal com mostra avui una enquesta a El Periódico, té totes les condicions per ser guanyadora!!!:



Comentaris