Ja tens l'Anuari del Fet a Sant Feliu de 2014? I el primer, només en pdf, del 2013?

Foto de Sergi Costa al Fet a Sant Feliu
Sant Feliu té multitud de coses excepcionals, que voleu que us digui. Moltes. Però n'hi ha dues que, sorgides del món cooperatiu, no tenen precedents en les ciutats que jo conec: un cinema cooperatiu, Cinebaix, i una revista cooperativa, Fet a Sant Feliu.

Fet a Sant Feliu és un diari digital, que informa diàriament del que passa a la nostra ciutat, n'ofereix reportatges gràfics magnífics a l'abast de tothom gratuïtament, té finestes d'opinió obertes a les persones i entitats interessades, organitza diversos actes entorn el paper del periodisme a la nostra societat, organitza els debats electorals a la nostra ciutat, i un llarg etcètera. Una cooperativa que, enguany, ha presentat la seva visió del que ha passat a Sant Feliu durant l'any 2014 en un anuari que jo recomano vivament i que considero imprescindible. Mes a mes, veureu el més destacat que va passar a la nostra ciutat, veureu una crònica del més destacat de tots (per exemple, al juliol, una crònica sobre la meva imputació pel cas de la FMC). Al final, un recull de dades de la nostra ciutat i un seguit d'articles de diferents col·laboradors de la revista o ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu.

Insisteixo: imprescindible. Si no el teniu encara, el podeu comprar al bar de l'Ateneu, a la llibreria Ossó i a la papereria Ideal.

Però, de fet, el de 2014 no va ser el primer anuari de Fet a Sant Feliu:


L'any anterior, el 2013, ja en va fer un, però només en pdf. Us el podeu descarregar aquí, i veureu que va ser un bon assaig del que han fet després del 2014. En resum, amb el pdf del 13 tindreu un tast excel·lent del que tindreu amb l'anuari del 14!

Ah! I una altra cosa! Tant Cinebaix com Fet a Sant Feliu són cooperatives. Vol dir dues coses: cap afany de lucre, i molt esforç dels socis i sòcies. La continuïtat, qualitat i independència de totes dues cooperatives té una clau fonamental: que hi hagi el màxim possible de persones associades, i que les persones associades hi col·laborin activament en la mesura de les seves possibilitats. Així que, pensa-t'ho i, si no et suposa un esforç inassumible... fes-te'n soci, fes-te'n sòcia!!!

Comentaris