VUIT CONVERSES AMB INICIATIVA-ESQUERRA UNIDA-INDEPENDENTS ALS 8 BARRIS DE SANT FELIU. 8 TEXTOS, 8 VÍDEOS.

Des del 2008, entre octubre i novembre, ICV-EUiA (amb ISF en els tres darrers anys), convoquem trobades en els diferents barris de Sant Feliu per parlar distesament amb els veïns i les veïnes sobre el que mana l'actualitat i sobre el que les persones assistents vulguin.

Enguany, vam començar el 30 d'octubre al Mas Lluí i vam acabar el 20 de novembre a Falguera. Vuit actes amb una assistència total de 151 persones, descomptats els regidors que també hi assistíem. La trobada més nombrosa a Roses Castellbell (07/11), amb un total de 28 persones i la que menys a les Grases (14/11). amb només 6 persones. Una mitjana, per tant, de 19 persones a cada acte. L'assistència, és evident, és reduïda, però la influència, no. Aquests vuit actes ens reforcen en la nostra voluntat de ser a tot arreu, sempre i per igual, i reforcen la percepció en la ciutadania que Iniciativa-Esquerra Unida-Independents tenen la capacitat i la voluntat de ser a tot arreu i, a més, hi són. Em sembla que cap altra força política a Sant Feliu fa, anualment, aquest esforç d'arribar a tot arreu i d'enraonar amb el màxim nombre possible de persones.

Aquest esforç no només el fem de presència, sinó també de missatge. Els nostres companys i companyes que treballen en els temes de comunicació han fet una petita joia: vuit Entorns i vuit clips de vídeo, individualitzats per a cada barri de Sant Feliu. Aquest material s'ha distribuït presencialment i estarà permanentment disponible a la xarxa: són el nostre balanç del que hem fet entre 2011 i 2013, i l'explicitació del que farem en l'any i mig de govern que ens queda. Un molt bon material, "amb pares i mares" als quals els vull agrair la seva tasca: la Lídia Muñoz (textos), en Josep Maria Monés (Entorns) i en Pedro Gómez (vídeos). Tovaritxs, GRÀCIES!!!

Vuit actes amb la mateixa estructura: un veí o veïna del barri que presentava la trobada i n'explicava el sentit, el regidor o regidora de barri parlant en concret de cada barri (o altres regidors a Can Calders, Centre o les Grases, on el regidor de barri és de CiU) i jo mateix, donant una perspectiva global de ciutat i entrant en el detall dels temes que generen més debat o polèmica: soterrament, IBI, situació política general, etc. Vull agrair també als vuit ciutadans i ciutadanes que han presentat els nostres vuit actes.

Aquests són els vuit Entorns que han fet,  en l'ordre que vam compartir-los amb el veïnat:

30/10/13, Mas Lluí:


07/11/13, Roses-Castellbell:






Vuit textos que, en el revers, tenien un text comú: un article meu en què vull donar compte del que estem fent, en síntesi, per a una ciutat més ben planificada, més ben gestionada, més dialogant, més viva i més equitativa, que respongui al nostre lema Reviu Sant Feliu! i que posi tot l'accent en els drets socials per a tothom i la qualitat de l'espai públic a tots els barris:


I ara els vuit clips de vídeo:

El del Mas Lluí:


El de Can Maginàs:


El de Roses-Castellbell:


El de Can Calders:


El del Centre:


El de les Grases:


El de la Salut:


I el de Falguera:


Vuit actes en què han sortit temes concrets de cada barri (sobretot vinculats a neteja i manteniment) i, pel que fa als temes globals, han destacat tres: soterrament, IBI i Independents per Sant Feliu. Per no allargar més un escrit que ja ho és molt, parlaré d'aquestes tres qüestions en tres escrits que faré properament.

Vuit actes que venim fent des del 2008 i que, per descomptat, repetirem a la tardor de 2014 amb un contingut clarament de precampanya per a les municipals de maig de 2015. Vuit actes que han estat possible amb el treball callat i quotidià de molta gent a la qual vull reiterar el meu agraïment: GRÀCIES, TOVARITXS!!!


Comentaris