13/11/13, acte 5/8 d'ICV-EUiA-ISF als barris: Què hem fet i què farem al CENTRE? I també parlarem dels independents: per Sant Feliu i no contra San José.

Cinquè dels actes de la coalició d'Iniciativa, Esquerra Unida i Independents per Sant Feliu. Dimecres serà el torn del barri Centre o de Can Nadal, com li vulguem dir.

A més a més de les actuacions i de les previsions al barri, resumides en aquest Entorn i en aquest vídeo, parlarem, justament, dels candidats i de les candidates independents.


A la candidatura que va guanyar les eleccions de 2011, hi havia 12 persones independents entre els 21 candidats i candidates i les 9 persones suplents. Fa cosa de dos mesos, va aparèixer una carta oberta adreçada a mi i signada per "Independents per Sant Feliu". Per deixar les coses molt clares: totes les persones independents de la candidatura es van desmarcar d'aquesta carta (excepte la suplent número 6, la Sra. Consuelo Martínez) i van refermar el seu compromís amb la candidatura, el programa i amb l'alcalde. Resumint: 11 de 12 treballen clarament per Sant Feliu i no, com es dedueix dels escrits d'aquest blog, contra Jordi San José. Un blog en què és d'agrair que les sorprenents conclusions dels seus articles estiguin signats pel seu autor, el Sr. Silvestre Gilaberte. Un blog que hauria de canviar de nom: Independents per Sant Feliu està registrat legalment i forma part, des que es va presentar a les eleccions, del govern de la ciutat. I ho reivindiquem amb orgull cada vegada que esmento el nom complet de la nostra coalició.

Volem aprofitar aquest acte, en l'altre dels dos barris que formen part de l'AVV Roses de Llobregat, per parlar i dialogar sobre aquest tema, com vam aprofitar el que vam fer al Centre Cívic Roses per parlar i dialogar sobre l'IBI. En la nostra línia: sense embuts, amb claredat, abordant-ho de cara a cara absolutament tot.

Fins dimecres, a les vuit del vespre, a la seu d'Iniciativa, Esquerra Unida i Independents per Sant Feliu!

Comentaris