Coalició. Ajuntament. Ciutat. La meva agenda per als propers dos mesos a Sant Feliu.

Un cop passades les Festes de Tardor, encarem la recta final de l'any. Una recta final amb molta activitat política i cultural a la nostra ciutat. Aquesta és la meva agenda, subjecta a canvis de darrera hora, dels mesos d'octubre i novembre.

En la segona quinzena d'octubre, crec que són imprescindibles l'acte de l'Assemblea Nacional de Catalunya el dia 24 al Casino, amb la participació de sis parlamentaris de tots els grups amb presència al Parlament de Catalunya,  i la presentació pública del pressupost municipal per a l'any 2014, a la Torre del Roser.

Al novembre, tindrem molta activitat com a ICV-EUiA-ISF. Com cada any després de Festes, farem un cicle de vuit xerrades a vuit barris de Sant Feliu, per conversar amb tothom que vulgui sobre el compliment del programa electoral d'ICV-EUiA-ISF en el govern de la ciutat. Tindrem també una altra cita imprescindible: Joan Coscubiela, diputat d'ICV-EUiA al Congrés dels Diputats, farà un acte d'una actualitat i importància molt gran: la política de pensions del Govern de l'Estat i l'oposició frontal que hi fem des d'Izquierda Unida i ICV-EUiA. I, finalment, en la part institucional de la meva agenda, al novembre tindrem els darrers actes de l'Any Joana Raspall, que tindrà el seu acte de cloenda el 29 de novembre, amb la presència de la presidenta del Parlament de Catalunya, la M.H. Sra. Núria de Gispert.

Torno a dir que és el més rellevant de la meva agenda personal, però és també una aproximació a les coses més destacables que, a algunes setmanes vista, hi haurà a Sant Feliu... i a les quals crec que val la pena preveure amb temps i reservar-s'ho.

Comentaris