13, 14 i 15 de setembre: festes del Mas Lluí.

Aquí teniu el programa de les festes d'un dels barris més joves de la nostra ciutat: obertes al barri i, per descomptat, a tota la ciutat. 

En el marc de les seves festes, demà dissabte s'inaugurarà la plaça Dicià, completant així un espai central i de gran activitat per al barri, conformat pel centre cívic i arxiu i la mateixa plaça. S'ha remodelat amb la direcció tècnica i el finançament de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, a la qual vull reiterar l'agraïment per la col·laboració continuada i molt efectiva amb el conjunt dels ajuntaments que en formem part. El projecte s'ha fet després d'un detallat procés de presentacions i converses amb els veïns i veïnes, encara a l'antic local de l'AVV, al carrer Frederica Montseny. Gràcies també a les persones que hi van participar i als tècnics municipals que van conduir el procés i extraure'n les conclusions.

Abans d'acabar l'any, hi haurà molt bones notícies per al Mas Lluí: relatives al vial que l'ha d'unir amb la Laureà Mirò i Sant Just, relatives al Parc Europa i la seva connexió amb Sant Just,... Justament al Mas Lluí serà el primer dels vuit actes que, un cop passades les Festes de Tardor, farem a tots els barris, en el cicle "Converses amb ICV-EUiA-ISF" que la nostra coalició fa a cada inici de curs: tindrem ocasió llavors de parlar-ne. 

Aquestes festes serien impossibles sense l'Associació de Veïns i Veïnes del barri, que les idea, les organitza i les duu a terme. Una associació que ha sabut combinar la seva tasca reivindicativa amb la seva vocació de dinamització del barri i de serveis als seus veïns i veïnes. Al seu blog hi trobareu puntualment el que fan en aquests dos vessants.

I la setmana que ve... serà el torn de les festes del barri de Can Calders.



Comentaris