Roses, emprenedoria i poesia.

Cliqueu aquí per accedir al programa de festes en pdf.
Segon cap de setmana de maig de l’Any Joana Raspall: nova edició  de l’Exposició Nacional de Roses (la 55!) i de la Fira Comercial i  Industrial del Baix Llobregat (la 34!). Sant Feliu i els seus homes  i dones es retroben novament amb la seva cita anual per enllaçar i  conjugar l’activitat econòmica i la cultural entorn de les roses.

Cita anual amb les roses, com és propi d’una ciutat que fins  i tot s’hi identifica en el seu nom. Roses en diversos formats: el  principal, l’exposició temporal al Palau Falguera i, com l’any  passat, l’exposició permanent del roserar de Dot i de Camprubí,  però també en el format poètic entorn de l’obra de diversos autors i autores sobre les roses i en el format gastronòmic al voltant de la  segona edició de La Cuina de les Roses.

Cita anual amb l’activitat cultural, que té en el centenari de la Joana  Raspall el seu punt més important, amb la presentació d’una gran exposició sobre la seva obra, també al Palau Falguera. I també en els concerts, exposicions i activitats que ompliran de vida els carrers de Sant Feliu, impulsades en la major part de casos per les entitats de la nostra ciutat.

Cita anual amb l’activitat econòmica, enfocada especialment al foment de la innovació i l’emprenedoria a la nostra ciutat. Amb aquest objectiu, a la plaça de la Vila, s’hi ubicaran les noves empreses creades a partir de l’assessorament del servei municipal  de Promoció Econòmica. L’impuls al comerç local, un dels  objectius de la Fira, es concretarà en la recuperació de la desfilada Fem Moda, a la Sala Ibèria, i que és una iniciativa del Consorci de Comerç DeBotigues, que aglutina els comerciants de Sant Feliu.

Economia, cultura i roses ompliran Sant Feliu els dies 10, 11 i 12 de maig. Seran tres dies per compartir ciutat, però també per generar i compartir confiança en les nostres pròpies capacitats, basades en el treball conjunt d’entitats i institucions per sortir del moment crític en què vivim i encarar un futur que ha de ser i volem millor.

Finalment, vull agrair sincerament la seva tasca a les persones i entitats que han fet possible l’Exposició de Roses i la Fira, i vull animar tota la ciutadania a participar de manera festiva i intensa del que tindrem la sort de viure el segon cap de setmana de l’Any Joana Raspall.

(Presentació institucional del programa de festes)

Comentaris