"Viure és conviure!". 6 d'abril: trobada ciutadana per a la millora de la convivència i el civisme.

Demà dissabte, al Palau Falguera, hi haurà un dels moments que considero més importants d'aquest 2013: una trobada, a la que hem convocat a les entitats i convidat a la ciutadania, per parlar de convivència i de civisme a la nostra ciutat. A tots els seus barris, per a tota la seva gent.

El matí tindrà dues parts. En la primera, parlarem de quina valoració fem de "la qualitat" de la convivència a la nostra ciutat, detectarem les necessitats de millora i analitzarem les eines de què disposem per avançar en aquest repte de millorar-la. En la segona, revisarem l'actual ordenança de civisme, que tan polèmica va ser al seu dia, i proposarem millores que crec significatives al text actual.

Obrirem, amb aquesta jornada, un procés que permetrà recollir les opinions i les propostes de tothom que vulgui plantejar-les, de manera que puguem portar al ple municipal, abans de l'estiu, dos documents que considero importants: el pla local de convivència i la nova ordenança de civisme. A partir de la seva aprovació inicial, obrirem llavors un termini ampli d'exposició pública perquè entitats i ciutadania hi pugui continuar dient la seva. La intenció de l'equip de govern és que els dos documents estiguin definitivament aprovats abans d'acabar l'any. 

Fins demà al Palau Falguera!

Comentaris