Els nois i noies de 3r d'ESO fan de regidors i regidores a l'Ajuntament,

I debaten entorn de dos o tres punts a escollir d'aquest ordre del dia. Intento que sigui una sessió de treball per posar en valor la democràcia local, tot aprenent mitjançant  la pràctica què és i com funciona.

Gràcies als nois i noies per la seva actitud, i als seus professors i professores per la seva callada i continuada feina, curs a curs, dia a dia!!!

Comentaris

Anònim ha dit…
Enric

Enhorabona Jordi pel magnífic "Congrés Nacional" d'ICV. Després d'aquest consell ja us heu tret totes les màscares (si és que en quedava cap). Els que som d'esquerres i no ens sentim independentistes perquè creiem en un marc de solidaritats compartides no sé a qui podrem votar a partir d'ara. I moltes gràcies per eliminar també l'opció federal de la suposada consulta. Total, era el que tots sabíem: que s'acabirien imposant les tesis independentistes del senyor Bosch i la senyora Camats, submarins d'ERC per aigualir ICV.

Torno a dir, felicitats per haver substituït la defensa de la classe treballadora que no té pàtria sinó mans per la defensa de la pàtria nacional dels privilegis de CIU i ERC. Un gran triomf del duo dinàmic (Bosch/Camats) i una tragèdia per a molts santfeliuencs no independentistes que comencem a veure el panorama cada cop més tèrbol davant el mantra indepe que ens acabarà devorant.

Ho sento però no et tornaré (no us tornaré) a votar mai més. Ara fins i tot podeu incloure Sant Feliu dins l'Associació de Municipis per la Independència. Ja no us heu de fer perdonar.
Anònim ha dit…
Enric:

http://www.naciodigital.cat/noticia/54030/bosch/icv/fara/campanya/si

No cal dir res més.