"Escuchando al juez Garzón". Divendres, 2 de març, 19:30. Cinefòrum al Cinebaix!

Ja teníem previst fer el documental de la Isabel Coixet abans que li concedissin el Goya al millor documental d'enguany. Ara, però, és enormement oportú i necessari. Com sempre, la gent d'Iniciativa a punt per prendre el pols a la realitat i per fer actes públics a la nostra ciutat, ara amb la col·laboració de Cinebaix.

Podreu veure el documental de divendres a dilluns. Però divendres amb un ponent de luxe al debat: Salvador Milà, parlamentari d'ICV, president de la comissió de Justícia.

No puc estar de dir-ho. Cada dia tinc més motius d'orgull per pertànyer a Iniciativa. Per la nostra activitat general (ahir a la mani, conversant amb en Joan Coscubiela i en Joan Herrera, sobre la necessitat d'organitzar i donar contingut polític al conflicte social, sense ser ni els únics ni els millors, però fent de motor a una alternativa democràtica en què se senti representada la majoria social treballadora) i, molt especialment, per la nostra activitat local. Som un partit cohesionat, que no perdem el temps en conflictes interns, presents a tots els barris, compromesos fins al moll de l'os en construir un Sant Feliu amb cohesió social, desenvolupament econòmic i qualitat urbana. I fent activitat, molta activitat, per a la nostra gent, per a la nostra ciutat. Com sempre, com ningú més a Sant Feliu. Demà aquest cinefòrum, el dia 12 amb la nostra diputada Laia Ortiz a Sant Feliu, i tot el que sé que vindrà... A totes les companyes i companys, gràcies per tant, gràcies per tot!!!

Comentaris