Avanç del ple de gener de 2012.

En el primer ple de l'any destaquen dos noms propis: Magí Boronat, assegut a la plaça de la Vila, i Joan Serrano, fotografiat a la sala de plens el dia de la seva presa de possessió com a regidor.

Magí Boronat ha estat el Síndic de Greuges de la nostra ciutat des del gener de 2007. Va ser nomenat per unanimitat per a un període de cinc anys. En el ple de demà, tornarà a ser nomenat per unanimitat i per a un segon i darrer període de cinc anys. La valoració positiva de la seva tasca i l'experiència acumulada en aquests anys són dues garanties de bona feina en els anys a venir.

Joan Serrano va ser el número 2 de la llista de CiU a les darreres eleccions municipals. Advocat de professió, la seva tasca a l'Ajuntament només s'ha pogut entreveure, però jo crec que ha mostrat amb claredat la seva capacitat de treball i la seva visió i intuició del que passa i del que espera la nostra ciutat. L'acumulació de feina al seu despatx i altres qüestions de caràcter personal l'han portat a haver de renunciar al seu càrrec. En la reunió setmanal conjunta d'ICV-EUiA-ISF i CiU, jo vaig agrair al Joan les seves aportacions i vaig demanar a CiU (a risc de posar-me allà on no em demanen, a casa dels altres) que el tornés a incorporar a les seves llistes, perquè és un bon actiu de la política a Sant Feliu. Sort, Joan, i moltíssimes gràcies!!!

Els punts més importants de l'ordre del dia són els següents:
  • Moció unitària demanant la consideració del traçat del Trambaix per Esplugues, evitant la volta entre les parades de Rambla de Sant Just i pont d'Esplugues. És una moció conjunta amb l'Ajuntament de Sant Just i pretén estalviar entre 8 i 9 minuts de recorregut fins a Barcelona.
  • Moció unitària demanant la redacció del Pla especial de protecció de la Serra de Collserola, un cop ja està declarat com a Parc Natural.
  • Aprovació del reglament de subvencions de l'Àrea de Serveis Personals (que comprén educació, cultura, esports, serveis socials, joventut, dona, gent gran, solidaritat, nova ciutadania i participació)
Us podeu descarregar l'ordre del dia complet del ple aquí.

Comentaris