Reforma constitucional, resolució del TSJC, eleccions 20-N,... dimecres, 07/09/11, 19:30, acte polític a la seu d'Iniciativa.

Serà el primer acte públic de la nostra coalició, en una tardor que serà intensa, molt intensa. Serà un acte d'una gran actualitat i una gran rellevància, a les portes del nostre 11 de Setembre i pocs dies després de la vergonyant reforma constitucional de Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy.

Tindrem l'oportunitat de parlar amb dos protagonistes importants de la nostra coalició en aquests moments. Amb Núria Buenaventura, la nostra diputada al Congrés a Madrid, que va abandonar la sala conjuntament amb altres diputats d'esquerres en la votació que va tenir lloc el dia 2 de setembre. Va ser una clara mostra de rebuig al que, en un altre context, Iñaki Gabilondo denunciava en aquest vídeo: "La democracia se rinde", i que suposa una explícita mostra de submissió de la política a l'economia especulativa. Només cinc dies després d'aquella tarda nefasta, tindrem la Núria a Sant Feliu.

Podrem parlar també amb en Jaume Bosch, el diputat santfeliuenc al Parlament de Catalunya, portaveu en moltes ocasions de la nostra coalició. La resolució recent del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, l'oposició argumentada i constant a les polítiques antisocials del Govern de CiU a la Generalitat, la posició d'ICV i d'EUiA en l'actual context polític, a només dos mesos de les properes eleccions generals seran, sens dubte, temes que centraran la seva intervenció i el debat amb tothom que ho vulgui. Amb tu, si tens ganes de venir i parlar amb els nostres (els teus!) representants.

No cal dir que et convido molt especialment a aquest primer acte del curs polític que tot just comença. Però no seran els únics, entre el 15 i el 27 de setembre, quatre actes a diferents barris de la ciutat permetran tenir un contacte directe i un diàleg en primera persona amb tots els ciutadans i ciutadanes que hi estiguin interessats, en aquesta ocasió en clau local i entorn dels primers 100 dies de govern. Perquè aquesta, en relació i diàleg permanent amb la ciutadania, és la nostra manera d'entendre la política!

Comentaris