80 anys de la República. Avui, a Sant Feliu, el dia ha nascut tricolor.

Totes les cartelleres de Sant Feliu han aparegut avui amb la bandera tricolor.

L'ensenya republicana ha presidit avui la Casa de la Vila:
Com cada any des de 1980, homenatge als lluitadors per les llibertats i la democràcia. Molta emoció a la plaça Lluís Companys.
(foto panoràmica feta per Marc Rius i extreta de Fet a Sant Feliu)

Després, recepció a l'Ajuntament als supervivents de la Lleva del Biberó a la nostra ciutat:
(foto panoràmica feta per Marc Rius i extreta de Fet a Sant Feliu)

Moment en què, en representació del consistori i de la ciutat, lliuro el record i la rosa d'homenatge a Lluís Aznar, sempre al costat de la seva dona, Rosa Codinachs. En molts aspectes, tant ell com ella, referents d'una vida absolutament plena.

(foto feta per Marc Rius i extreta de Fet a Sant Feliu)

A la tarda, unes hores abans de la commemoració de la II República a Barcelona, la plaça Sant Jaume es va omplir de professionals de la salut i de ciutadanes i ciutadans contraris a les mesures del govern de CiU. Davant meu, una pancarta molt encertada en una mani farcida de metges i infermeres: "Las autoridades sanitarias advierten: Mas y Ruiz perjudican gravemente la salud"

I per acabar el dia, tornant de la mani, un acabament genial. Amb la Cèlia, al Cinebaix, "Giselle", un espectacle de ballet amb una sala molt més plena del que m'hauria pensat:

I el dia de la República es va completar, 48 hores després, amb la nostra Calçotada anual. Però això ja serà motiu d'un altre escrit. En un dia com avui, amb una intensitat molt especial, Salut i República!

Comentaris

Anònim ha dit…
Expresión ciudadana... :-)
Anònim ha dit…
Totes les banderes tapant la propaganda electoral de les altres candidates. Quina casualitat oi Jordi? La foscor de la nit també té ulls.