SF post-soterrament, 1 de 5: de Laureà Miró al Palau d'Esports.

Com ja vaig exposar anteriorment, tenim de temps fins al 28 de febrer per presentar al·legacions al planejament urbanístic que va aprovar inicialment el ple municipal amb els vots a favor de PSC, CiU i PP. Iniciativa i Esquerra Unida vam votar en contra per les raons que vaig explicar en aquest escrit. Vam anunciar també la presentació d'al·legacions contra aquesta proposta, de les quals informarem puntualment a la ciutadania. Enceto ara un seguit de cinc escrits sobre el tema, perquè cada persona interessada es pugui formar criteri sobre la proposta que ja està en marxa i actuar posteriorment, si ho considera escaient, de la manera que cregui més convenient per a l'interès general de la nostra ciutat.

Tota la informació completa la trobareu en aquest enllaç de l'Ajuntament. Us recomano vivament que us descarregueu el document complet explicatiu (o memòria) de la proposta. També us recomano que, en la pàgina de l'ajuntament, us descarregueu els diversos plànols d'informació i ordenació. De tots ells, es pot destacar el  plànol 0.6. Ordenació indicativa del qual he extret els cinc fragments que presento en aquests cinc escrits. Vull fer notar que aquests fragments corresponen a un document anterior (Avanç de planejament, aprovat al març) però són significativament més clars i no tenen canvis substancials: crec que són més fàcils d'interpretar.

Pel que fa al primer tram que presento, el fragment corresponent del plànol 0.6 és el següent:

I el que diu la memòria explicativa (pàg. 16) és el següent:

Laureà Miró - Montejura / Riera de Pahissa: Es preveu la creació d’un edifici residencial a la confluència de la Carretera Laureà Miró i l’Av. Montejurra (antic Camí Reial). El nou edifici, amb una alçada de 14 plantes, actuaria com a porta i fita visual a l’inici de la nova avinguda, vinculant aquesta amb les diverses vies d’accès al centre urbà.

En aquests cinc escrits, només presento els fragments corresponents del plànol d'ordenació indicativa i les descripcions corresponents que apareixen al document explicatiu de la proposta aprovada inicialment. No faig cap comentari ni valoració personal: són cinc escrits d'informació, no d'opinió.

Animo però a què, qui vulgui dir-hi la seva, ho faci si ho creu convenient, de manera que ho puguem incorporar com una al·legació al planejament si l'assemblea d'Iniciativa i Esquerra Unida (tindrà lloc a primers de febrer) l'aprova com a tal.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hem sembla una passada 14 plantes en una zona on les alçades de la resta són de 3-4 màxim

Lo de la porta d'entrada es una mala excusa per justificar el passar-se l'edificabilitat pel folre.