Entorn 79: "Pels teus drets socials i laborals, vota ICV-EUiA"


Aquest és el títol de l'editorial que he escrit per al 79è número de la nostra revista Entorn. Tres paràgrafs amb tres idees centrals:
  1. la importància de la participació en unes eleccions que ens afecten per temes tan importants com la sanitat, l'educació, el transport, el treball,...
  2. les realitzacions del govern d'esquerres a Sant Feliu, que responen a una sensibilitat i una prioritat totalment diferents a les dels 23 anys anteriors de governs de dretes.
  3. el reconeixement de la tasca dels companys i companyes d'ICV a la primera línia de la política catalana.
I una crida final, lògicament, al vot per a ICV-EUiA, l'única força política que sembla reivindicar i fer seva l'enorme tasca que s'ha fet en aquests set anys i la conveniència de continuar-la fent en els propers.

Comentaris

Dinamo ha dit…
Crítica constructiva:

"Oju" amb modificar massa el blog per les eleccions. Tot i que és l'únic blog polític de Sant Feliu que es manté amb qualitat, periodicitat de publicació i amor per la conversa (allò que diríem comprnedre el concepte 2.0), hem de tenir compte amb aquestes coses.

Ja es nota pels escrits que estàs en campanya, potser no cal modificar l'aparença visual, i menys amb una foto sense gaire qualitat ni el format adequat per fer-la servir de capçalera.

Si no recordo malament, l'últim que va fer això va ser el Juan Antonio amb una foto ben cutre, mal composada i fora de focus, on sortia amb en Montilla. Però clar, els 2 blocs no són comparables ni molt menys.

Felicitats pel millor blog polític de Sant Feliu.
Hola!!!
En primer lloc, gràcies per les teves felicitacions. Intento que el meu bloc sigui això, un espai absoolutament obert a tothom que tingui ganes de conèixer què penso i de debatre amb mi sobre el que cregui convenient. Sense filtres, sense més requisits que el respecte... i ja veus, fins ara sense cap problema i ja són més de 400 escrits.
En segon lloc, miraré de no carregar massa amb el tema electoral, però serà inevitable parlar-ne de manera prioritària aquests dies.
I la foto amb l'Herrera a mi m'agrada molt, la veritat. Però té data de caducitat: el 29 de novembre tornarà la meva foto al Palau Falguera o a qualsevol altre indret de la ciutat que ens apassiona.
Cordialment,
Jordi San José
Dinamo ha dit…
Dit i fet. Sí, senyor ;-)