Dilluns 8 a les 8, al Casal de la Gent Gran, el compromís d'ICV-EUiA amb Sant Feliu i amb Catalunya.

Aquest novembre serà molt intens per als homes i dones d'Iniciativa i Esquerra Unida. Dilluns que ve, tret de sortida a la campanya electoral a Sant Feliu, en un acte amb en Jaume Bosch i jo mateix, que presentarà la nostra estimada Isabel Huguet, sens dubte la veu més coneguda de la nostra ciutat.

Presentarem també un vídeo, del qual us oferim un tastet, amb la presència dels companys i companyes que han tingut responsabilitats de govern i al Parlament aquests darrers set anys: en Cesc, l'Àngel, la Maria, la Maria Jesús i en Jaume Bosch.


Cap altre partit de Sant Feliu a cap altre govern ha tingut a cinc militants tan destacats en llocs de responsabilitat tan alta. En cap altra organització política local hi ha el capital polític i social que a la coalició. Vista l'activitat pública i les notícies que arriben d'altres partits, crec que també el millor capital humà i el més actiu entre els partits polítics de Sant Feliu es mou, amb tota la humilitat, entorn d'Iniciativa i d'Esquerra Unida.

Estem contents i ens fem totalment nostra la seva feina al Parlament i al Govern. Ho hem volgut reconèixer donant-los la veu per reclamar novament el suport a la nostra coalició. Com diem en el cartell de l'acte, són una mostra clara del compromís de la coalició amb la nostra ciutat des de 1979 i molt abans, i són una mostra clara de la nostra aportació local al compromís d'ICV-EUiA amb Catalunya, amb la sensibilitat per a la gent treballadora i les prioritats ambientals i socials que els nostres companys i companyes hi han defensat. És clar que poden haver comès errors, però amb un comportament personal i polític excel·lents i que no han generat polèmica més enllà de la normal i lògica que es deriva de les seves decisions.

Necessitem gent així al Parlament, amb una majoria política suficient per constituir novament un Govern d'Esquerres, amb un paper fort i decisiu d'Iniciativa i d'Esquerra Unida. Si tens temps i pots, vine a escoltar-nos aquest dia 8 a les 8 del vespre: veuràs que a les eleccions del 28 de novembre t'hi jugues molt perquè...

...com dic en l'article del butlletí municipal, "el 28 de novembre, el tema principal no és cap bandera. Com el 29-S, és avançar o retrocedir en els drets socials i quotidians de les classes mitjana i treballadora."

Comentaris