La Ràdio és de Sant Feliu, no de psc ni ciu.

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) és l'autoritat independent de regulació de la comunicació audiovisual de Catalunya. Té com a finalitat vetllar pel compliment de la normativa aplicable als prestadors de serveis de comunicació audiovisual, tant els públics com els privats.

El CAC té com a principis d'actuació la defensa de la llibertat d'expressió i d'informació, del pluralisme, de la neutralitat i l'honestedat informatives, així com de la lliure concurrència al sector.

El CAC es regeix per la Llei 2/2000, de 4 de maig, del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, així com per la llei marc del sector, és a dir, la Llei 22/2005, de 29 de desembre, de la comunicació audiovisual de Catalunya.


El CAC ha emès avui aquesta resolució, en què insta a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat a garantir el pluralisme polític a Ràdio Sant Feliu.

Amb aquesta resolució, el CAC assumeix les repetides denúncies que hem fet des d'ICV-EUiA en relació a manca de pluralisme als nostres mitjans de comunicació, tant pel que fa a la veu de l'oposició com de les entitats ciutadanes, més enllà de l'agenda d'actes.

A causa de les nostres denúncies, ara ja som una mica més presents als mitjans. La targeta groga que el CAC ha tret a PSC i CiU farà, sens dubte, que corregeixin la seva política i que, per fi, la participació de tothom a la nostra ràdio (i al nostre butlletí, i als actes institucionals, etc etc etc) sigui un reflex de l'autèntica vida i representativitat de la nostra ciutat.

En qualsevol cas, tots hi sortirem guanyant. Per sort, en primer lloc, per als professionals que treballen als mitjans de comunicació de Sant Feliu.

Comentaris