Reviu Sant Feliu!

Gràcies, moltíssimes gràcies, a les persones que han concebut i realitzat el vídeo, a les persones (moltes!) que hi han participat, a tothom que ha fet possible una petita gran obra col·lectiva, vital, fresca, emotiva, sincera.

No us el podeu perdre: dijous, 29/10/09, al Casal de la Gent Gran.

Jo també hi parlaré, després de l'Eni. Serà el primer acte públic en què sóc la cara més visible d'un grup molt nombrós d'homes i dones, de la coalició i d'altres partits o independents. Volem, esperem, agrupar moltes i moltes persones que coincidim en estimar-nos Sant Feliu i en voler canviar el gris intens que PSC i CiU hi escampen dia rera dia.

(He de confessar que estic una mica nerviós. Espero que, amb la passió i la convicció de l'Eni, amb el vídeo que em té el cor robat i amb l'escalf de molta gent, tot surti amb prou caliu i prou força com per començar amb bon peu una llarga marxa de dinou mesos. Una cursa de fons amb una meta molt clara: canviar entre tots un govern amb un alcalde a contracor, per un altre presidit per un alcalde amb il·lusió. Això sí, amb els cors, les veus i les mans de milers d'homes i dones que compartim el mateix horitzó: una ciutat bonica, dialogant, viva i equitativa)

Tothom hi està convidat. Us hi esperem!

Comentaris

Susana ha dit…
Jordi, no has d'estar nerviós, que tot anirà molt reketebé.... Reviu Sant Feliu!!, que maca expressió; esperem que sigui una realitat, perquè Sant Feliu ha de reviure.
S.R.T. ha dit…
Jordi, felicitats