Enhorabona,Santfeliuenc FC!!!

En Dani Muñoz, el company que a la nostra coalició s'encarrega de temes d'esports, em va trucar ahir per donar-me aquesta excel·lent notícia: el Santfe, nou equip de primera divisió catalana.

A la pàgina web del club, es pot llegir textualment:


Una notícia històrica

El Santfeliuenc FC fa avui 103 anys i 8 mesos, i aquesta data del 3 d'agost passarà a la memòria com la del nostre primer ascens a Primera Catalana. Des de feia 21 anys el santfe no militava en una categoria tan alta, quan ho va fer a l'antiga Preferent. Som a només una divisió de la categoria nacional -Tercera Divisió- i tot plegat ens omple de satisfacció i orgull.

És una nova que volem compartir amb tots els seguidors del nostre club i amb tots els ciutadans de Sant Feliu. També volem agrair l'esforç i la professionalitat dels nostres futbolistes que mai no van defallir per assolir la millor classificació possible que ara els atorga aquest premi. I tampoc no volem oblidar tots els que ens han ajudat per passar en tres temporades de Primera Regional a Primera Catalana.


Us volem agrair les preguntes, l'interès i la il·lusió que ens heu anat fent arribar en aquestes útimes hores. L'espera ha pagat la pena i ara podem dir que som de Primera.


A tots, a totes, moltes felicitats!!!!

Aquest èxit és vostre!!!!

Ja som a Primera Divisió Catalana !!!

La notícia es comenta així a santfeliu.net

Enhorabona a l'afició, a l'equip i a la junta directiva! I també, és clar que sí, ENHORABONA, SANT FELIU!

Comentaris