Jaume: chapeau! Un any després... el Butlletí!

Us recomano paraula per paraula l'escrit que en Jaume Solé ha escrit en el seu bloc sobre la política de comunicació de l'equip de govern. Es diu "De Butlletí d'informació a buit en comunicació" i el subscric fil per randa, tothom amb una mica d'esperit de ciutat el podria subscriure.

La seva intervenció en el ple del mes passat va ser brillant i, a més, fructífera: només una setmana després que en Jaume fes les preguntes a l'alcalde que reprodueix al seu escrit, ja tinc a la meva bústia la petició de fer un article per al proper butlletí.

Han trigat un any a adonar-se que la ciutat necessita informació del seu govern, però només una setmana a respondre't, a respondre'ns. Jaume: bona feina.

Aquesta primavera farà 30 anys de les primeres eleccions democràtiques i del primer butlletí d'un govern municipal escollit democràticament, amb un jove amb melenes i bigoti com alcalde, un Francesc Baltasar que va saber connectar amb el cor de milers de ciutadanes i ciutadans de Sant Feliu. D'aquests 30 anys de democràcia local, 24 amb alcalde del PSUC i d'Iniciativa, 6 amb alcalde del PSC.

Temps suficient per recordar, però també temps suficient per comparar. Molta gent comença a fer balanç del "canvi" que va prometre Vázquez fa 6 anys i a qüestionar-lo... És potser per això que l'actual equip dirigent de la nostra ciutat creu que, en el galdós panorama municipal actual, la millor política comunicativa és la que no existeix?

Comentaris