ICV en contra d'una Ràdio Sant Feliu descafeïnada.

Desconnectar la ràdio de la ciutat. Fer-la invisible. Allunyar la ràdio de la gent i reduir l’espai de trobada, intercanvi i relació que volia ser Ràdio Sant Feliu.

Això és el que pretén l’equip de govern amb els canvis que ha aprovat en el ple d'abril, i que afecten als mitjans de comunicació local.

Amb la proposta aprovada, deixeen la ràdio sense periodistes i externalitzen el seu funcionament, a més de contractar un nou càrrec de confiança política per “controlar” la comunicació des de l’alcaldia.

N'hem tingut dues proves aquests dies, amb la Fira. En una entrevista amb l'alcalde, Vázquez deia que la ràdio local només era "per a romàntics", traient-li tot valor informatiu. Una altra prova: algú ha vist l'estand de Ràdio Sant Feliu a la Fira? on era algun periodista de la nostra Ràdio en la roda de premsa que va fer el president Montilla a Sant Feliu?

Per a Iniciativa, la Ràdio és un mitjà per reforçar per la nostra vida local i estem en contra de qualsevol mesura que dilueixi la nostra mirada col·lectiva, de la qual la Ràdio, amb els seus locutors presents a tota la ciutat, n'és una mostra molt important.

Manel Martínez.

Comentaris

Unknown ha dit…
en el meu bloc vaig fer un article sobre ràdio Sant Feliu, que va dur una mica de polèmica.
Cal mantenir els mitjans d'informació locals?