No estem obligats a triar entre ^^ i o-o




















Quin retrat més magnífic de la banalitat el dissabte passat a La Vanguardia...! Com em va dir un dia un veí del barri, "si nos obligan a escoger entre lo malo y lo peor, yo mejor me quedo en casa"... Em va costar molt convèncer-lo que, como viejo comunista, havia de votar Iniciativa i Esquerra Unida, Joan Herrera i Gaspar Llamazares.

Li vaig dir que si ZP i Rajoy es barallaven tots dos per veure qui rebaixava més impostos sense explicar com fer més residències per a la gent gran, qui feia més regals electorals sense cap contingut social, qui s'embolicava amb una rojigualda més gran... sempre ens queda una esquerra que lluita per drets i no regala xecs, que en castellà i en català parla de justícia social i d'igualtat d'oportunitats, que recorda que un immigrant treballador és sempre primer una persona etc etc etc

Espero que el 9 de març no es quedi a casa ni voti ZP simplement per salvar-nos del Mariano. No sé si això és el que els socialistes diuen "vot útil": em comencen prometent respecte a l'Estatut que decidim i m'acaben dient que faran la mateixa política lingüística que el PP a les nostres escoles. No li acabo de veure la utilitat... i més si tenen les mans lliures amb una majoria absoluta guanyada pel sol temor a la derechona.

Així que, el 9 de març, que jo voti, que tu votis, que ell/a voti, que tots votem... obrint ben bé els ulls... que no tot s'acaba ni en el celles, ni en l'ulleres. Obrint els ulls... i el cor, i sobretot, el pensament: si et sents a l'esquerra del centre-esquerra, no regalis el vot a qui ja t'ha demostrat l'ús que en farà. Vota en el que creus: no hi ha vot més útil!

Comentaris